Om oss

Strålins ingår i Ineko Group och är en fullserviceleverantör med stor kapacitet att trycka de flesta typer av produkter. Men det slutar inte där. Vi tror på integrerad kommunikation. Därför kan vi hjälpa dig hela vägen. Från idé till färdig produkt.

I gruppen finns sedan 1 april 2016 även Brand Factory med drygt 400 anställda. Gruppen omsätter tillsammans 1.3 mdr och är den ledande aktören i Norden inom grafisk/visuell kommunikation. Vi har ett unikt koncept med en heltäckande kedja i kommunikationsprocessen: en egen stor reklambyrå, arkoffset- och digitaltryckeri med och oöverträffad kapacitet och bredd inom storformatsproduktion.

Vår inriktning är att förenkla för dig på marknads- eller informationsavdelningen. Ge dig mer tid för att kunna skapa värden för era kunder. Göra arbetet både lättare och roligare. Det kan gälla så enkla saker som att veta var text- och bildmaterial finns, i senaste versionen. Ge kunder möjligheter att beställa material via webben, ge dotterbolag/avdelningar möjlighet att producera egna trycksaker på ett profilsäkrat sätt.

Du sparar tid för att till exempel kunna öka dialogen med kunderna. Det kan handla om att kommunicera på ett mer personligt sätt genom personliga trycksaker eller att koppla ihop tryckta produkter med mobila medier.

Att ha kontroll och möjlighet att följa upp och få historik spar mycket tid. Våra projekt-och lagersystem ger dig de möjligheterna.